Belastingadvies tekst

Belastingadvies

Cadans Fiscaal is een zelfstandige eenheid binnen Cadans.

 

Cadans Fiscaal verzorgt natuurlijk alle voorkomende belastingaangiften als:

Omzetbelasting

Loonheffing

Vennootschapsbelasting

Inkomstenbelasting

Erfbelasting en schenkbelasting

 

Wij verzorgen eveneens aangiften inkomstenbelasting voor particulieren. Daarbij hanteren wij één vaste prijs.

Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technieken en kunnen zo met uw toestemming uw fiscale gegevens, zoals deze bij de belastingdienst bekend zijn, digitaal inlezen.

 

Naast het verzorgen van aangiften adviseren wij ook, in nauwe samenwerking met de specialisten van fullfinance, op voornoemde fiscale gebieden.

Fiscale advisering blijft niet beperkt tot het toepassen van de wet waar het advies zich in eerste instantie op lijkt te richten. Wij zijn met name alert op verbanden en samenloop tussen de fiscale wetgeving, waardoor wij pretenderen dat onze adviezen, alomvattend zijn.

Verwacht van Cadans Fiscaal geen spannende constructies of adviezen die tegen de regelgeving ingaan. Bij twijfel stemmen wij altijd af met de belastingdienst, zonder dat wij overigens voor Horizontaal Toezicht hebben gekozen. Dit door de belastingdienst zo gewenste cont(r)act tussen adviseur en belastingdienst biedt naar onze mening nog te weinig toegevoegde waarde voor ons kantoor en onze cliënten.

 

Cadans Fiscaal is eigenwijs, doortastend en kent een fiscaal rechtvaardigheidsgevoel, maar zal nimmer de grenzen van het onredelijke overschrijden.

Cadans Accountants logo
Cadans Accountants