Cadans Digitaal

Digitale Stratenmakers

Cadans maakt van uw administratie betrouwbare informatie, 24 uur, 7 dagen per week. 
Cadans is vernieuwend, heeft aandacht voor alle aspecten van uw (zakelijke) leven, biedt complete dienstverlening, reageert snel en heeft een genoeglijke "huiskamer mentaliteit".
Dit is wat onze klanten over ons zeggen. Ontdek zelf wat Cadans voor u kan betekenen !

Online diensten

Al sinds 2003, toen het begrip "Cloud" nog moest worden bedacht had André de Groot, samen met zijn gecertificeerde ICT dienstverlener HostYourServer B.V., een Online oplossing met het Afas pakket opgezet. Deze oplossing typeert de wijze waarop Cadans haar klanten wenst te bedienen. Op een no-nonse basis met directe 24/7 toegang tot haar administratie en belangrijker tot haar financiele kern informatie. Sinds 2011 is Cadans een van de eerste backoffice partners van Yuki een pionier op het gebied van Robotisering van de administratie. Deze partners staat symbool voor de wijze waarop Cadans haar klanten van dienst wil zijn, betrouwbaar, efficient en betaalbaar.  Cadans biedt naast een snelle, veilige en flexibele toegang naar professionele goed onderhouden applicaties, ook deskunige ondersteuning op slechts een muisklik van u verwijderd.

Lees ook een artikel op Linked-in over deze specifieke kwaliteit van Cadans : https://www.radarsoftware.nl/aandacht-voor-de-klant-is-het-doel-van-digitalisering-2/

 

Cadans Accountants logo
Cadans Accountants