Home doorlink blokken

Balans in ondernemen

Het doel is perfectie

De doelstelling is vertrouwen

 

Cadans Accountants logo
Cadans Accountants
Home tekst links

Klantenkring

De klanten van Cadans zijn terug te vinden in allerlei sectoren, doch voornamelijk in de groot- en detailhandel, automotive, horeca, productie, verzekeringen en ICT. De bedrijfsomvang varieert van klein tot middelgroot in rechtsvormen als eenmansbedrijf en Besloten Vennootschap. Verder kan Cadans veel zzp'ers tot haar klantenkring rekenen. Daarnaast verzorgt Cadans ook fiscale aangiften voor particuliere klanten. Cadans is namelijk van mening dat ook degenen die het ingewikkeld vinden om jaarlijks aangifte voor de inkomstenbelasting te doen, op een adequate en betaalbare wijze, geholpen moeten worden.

Externe ondersteuning

Cadans is aangesloten bij Full Finance, een landelijke organisatie met specialisten op het gebied van fiscaliteit, juridisch, HRM, ICT. Zo kunnen wij, indien nodig, voor uiteenlopende fiscale vraagstukken de juiste specialisten inschakelen. Voor meer informatie kijk op www.fullfinance.nl.

Klachtenregeling / Privacy

Cadans kent een klachtenregeling, deze vindt u terug onder "Downloads". Ons Privacy statement is opgenomen onder "Privacy statement" 

 

Cadans Accountants logo
Cadans Accountants
Home tekst rechts

A.E. (André) de Groot

De relatie met de klant is waar het om gaat. Door zijn
jarenlange ervaring als vennoot van verschillende
accountantskantoren weet André hoe belangrijk de mens
achter de cijfers is.

 

Cadans Accountants logo
Cadans Accountants