Over Cadans tekst

Over Cadans

DGAA Cadans B.V. is een voortzetting van het in 2000 opgerichte De Groot Accountants en Adviseurs. Sinds 2011 is de bedrijfsnaam Cadans. Cadans gaat verder met de jarenlange ervaring van André de Groot als mens, als accountant en zijn visionaire blik op de digitale administratie en informatievoorziening. André wilde met Cadans aantonen dat persoonlijke kwaliteit in de accountancy, gebaseerd op de Lean & Mean principes,  betaalbare dienstverlening oplevert. Randvoorwaarden hierbij zijn optimale digitalising, beperking van overhead en "hands on" mentaliteit. De basisvoorwaarde is : Aandacht !

Klantenkring

De klanten van Cadans zijn terug te vinden in allerlei sectoren, doch voornamelijk in de groot- en detailhandel, automotive, horeca, productie, verzekeringen en ICT. De bedrijfsomvang varieert van klein tot middelgroot in rechtsvormen als eenmansbedrijf en Besloten Vennootschap. Verder kan Cadans veel zzp'ers tot haar klantenkring rekenen. Daarnaast verzorgt Cadans ook fiscale aangiften voor particuliere klanten. Cadans is namelijk van mening dat ook degenen die het ingewikkeld vinden om jaarlijks aangifte voor de inkomstenbelasting te doen, op een adequate en betaalbare wijze, geholpen moeten worden.

Externe ondersteuning

Cadans is aangesloten bij Full Finance, een landelijke organisatie met specialisten op het gebied van fiscaliteit, juridisch, HRM, ICT. Zo kunnen wij, indien nodig, voor uiteenlopende vraagstukken de juiste specialisten inschakelen. Voor meer informatie kijk op www.fullfinance.nl.

Klachtenregeling / Privacy

Cadans kent een klachtenregeling, deze vindt u terug onder "Downloads". Ons Privacy statement is opgenomen onder "Privacy statement" 

Cadans Accountants logo
Cadans Accountants
Medewerkers

André E. de Groot AA

Aandacht voor de klant is waar het om gaat. Door zijn jarenlange ervaring weet André hoe belangrijk de mens achter de cijfers is. Wederzijds vertrouwen is de basis voor een goede dienstverlening. En kennis van (ondernemers)zaken. Zijn klanten kunnen altijd op hem rekenen, in goede en slechte tijden. Dat is de waarde van Cadans.
a.degroot@cadans-accountants.nl
06-22233021
 
Cadans Accountants logo
Cadans Accountants